Είμαστε η VM Taxi, Παρέχουμε ολοκληρωμένες άριστες αποδοτικές λύσεις στην αγορά ΤΑΞΙ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της αγοράς ΤΑΞΙ με ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τους παρόντες και μελλοντικούς οδηγούς ταξί.

Η αποστολη μας

Αποστολή μας η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας και η πλήρης ικανοποίηση τους.

Το οραμα μας

Το όραμά μας είναι η ανάπτυξη της αγοράς ταξί με πρωτοπόρες και αποδοτικές λύσεις πάντα με γνώμονα τον πελάτη.

Γιατι να επιλεξετε εμας

Έχοντας εμπειρία στο χώρο και εξειδικευμένη γνώση, η εταιρία μας είναι η σίγουρη λύση για την αγορά ταξί.

Σχετικά με εμάς

Η VMTAXI είναι μια εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο των ταξί και ιδρύθηκε με στόχο να προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Για εμάς στην VMTAXI, κάθε πελάτης, αποτελεί όχι μόνο έναν συνεργάτη αλλά και ένα μέλος της μεγάλης οικογένειάς μας. Για αυτό το λόγο, βάζουμε στο επίκεντρο την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις υπηρεσιες μας και παθιαζόμαστε να το πετύχουμε, φροντίζοντας να βρίσκομαστε πάντα δίπλα στους συνεργάτες μας. Τέλος, η VMTAXI είστε εσείς, οι ευχαριστημένοι συνεργάτες μας που αποτελείτε την πολύτιμη εμπειρία μας, την απόδειξη του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχουμε και την εγγύηση που μας φέρνει περισσότερους και νέους συνεργάτες.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ομάδα μας εξειδικευεται στις απαιτήσεις τις αγοράς ταξί και κατέχει πολυετή εμπειρία στο χώρο. Βρισκόμαστε πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε.

Που θα μας βρείτε

Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στον Κολωνό, στην οδό Λένορμαν 235. Δίπλα θα βρείτε χάρτη με την ακριβή μας τοποθεσία, στο Google Maps.